Aulodia Informa
versió electrònica de la revista d' Aulodia
 
gener de 2002


La Reforma de la ESO ¿ a costa de la Música?
Si las medidas de protesta en marcha no lo remedian, la Música se enfrenta a una reducción de horario en la ESO que compromete muy gravemente el futuro de la asignatura. Publicamos varios documentos en torno a este tema.

Les Práctiques Escolars ¿com les vegem?

Fa quatre o cinc anys Anna Lledó, professora de l’Escola de Magisteri de València i una bona amiga, a més d'excel·lent professora (opinió general dels seus alumnes) ens confessava la seua preocupació per com es desenvolupava el període de pràctiques dels alumnes universitaris: falta de mestres d’educació musical que volgueren admetre alumnes en pràctiques i, en alguns casos, mestres que ocupaven la plaça com a provisionals o interins i que no tenien l’especialitat. Ha canviat aquesta situació? Suposem que sí, perquè actualment la  major part de les places estan ocupades per mestres habilitats en educació musical. Però, quina és la situació de les pràctiques en l’actualitat?
 
Hem rebut la resposta en forma d’articles per a la revista de Carmina Querol, professora universitària i que ha segut Coordinadora d’alumnes en pràctiques de l’Escola de Magisteri de València, i d’alguns “ex-alumnes” en pràctiques (hui en dia possiblement companys de professió); també  tenim l’experiència d’un mestre que ha exercit com a tutor en pràctiques.

Canvi de Junta Directiva d' Aulodia

Llibres: Da capo, mestre¡
Una aproximació fresca y sarcàstica al mon de les Bandes de Música.

CD- Rom: El joc de l'Ópera

Cartes a Aulodia

Número anterior d'Aulodia Informa

Principal | Fes-te soci | Aulodia Informa | Racó Didàctic | Enllaços